Dakrenovaties

Een solide dak boven je hoofd

Plat dak of schuin dak dat aan renovatie toe is door veroudering, schade of een slechte isolatie? Zolder, dakgoot of schouw ook aan renovatie toe?

Het belang van een betrouwbaar dak boven je hoofd kan nauwelijks onderschat worden. Bij IQ Solutions beschikken we over jarenlange expertise in de totaalrenovatie van daken. Dankzij onze focus op duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek zorgen we ervoor dat jouw dak weer in topconditie geraakt én blijft.

Dakrenovatie iq solutions gent 11
Dakrenovatie iq solutions gent 8

Kwaliteit en innovatie voorop

We selecteren onze materialen zorgvuldig, altijd met oog voor kwaliteit en innovatie. We zijn niet gebonden aan specifieke merken, en werken altijd met toonaangevende leveranciers om de beste oplossingen voor jouw dak te bieden.

Betrouwbaarheid en vakmanschap

Ons team heeft jarenlange ervaring in dakwerken, en dat merk je

Maatwerk

We benaderen elk project individueel, met oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen, woning en behoeften.

Duurzaam en energie-efficiënt

Een dak moet niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een optimale isolatie van je woning en bijdragen aan een betere wereld.

Transparantie en betrouwbaarheid

De fundering van onze aanpak? Efficiënte en heldere communicatie en betrouwbare service, waarbij we je op de hoogte houden van elke stap in het proces.

Jouw lokale expert in dakrenovaties uit Gent

Ja, natuurlijk komen we ook tot in Antwerpen: onze dakrenovatie-experts staan overal in Vlaanderen klaar met de nodige kennis van de lokale klimaatomstandigheden en omgeving. Zo realiseren we samen het beste resultaat voor jouw project.

Jouw dak, onze zorg. Van start tot finish.

Is jouw dak aan vernieuwing toe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via ons online formulier, en we nemen alle zorgen voor je over. We bezorgen je een eerste offerte, contacteren je en komen op bezoek. Nadien presenteren we je de beste oplossingen voor jouw renovatieproject. Je ontvangt een gedetailleerde prijsofferte via e-mail. Akkoord?

Dan stellen we samen een planning op en voeren we ze tot in de puntjes uit, volledig afgestemd op jouw voorkeuren en behoeften.

  • Advies en analyse
  • Vakkundige afwerking

  • Kwaliteit en tevredenheid
Dakrenovatie iq solutions gent 7