Dav

Isolatie

Verhoog je wooncomfort met duurzame isolatie­materialen

Van glaswol, rotswol en minerale wol tot PUR- en PIR-platen: Bij IQ Solutions begrijpen we het belang van goede isolatie voor een energiezuinig en comfortabele woning en een gunstig epc-attest.

Gevels, daken, kelders, vloeren …: we bieden een totaaloplossing voor al je isolatienoden. Door deze effectieve isolatie verlagen we je energiekosten en dragen we bij aan een beter milieu, want je woning stoot zelf ook minder CO2 uit.

Kwaliteit en innovatie voorop

We kiezen onze isolatiematerialen zorgvuldig, met de focus op duurzaamheid, effectiviteit en wat het beste past in jouw woning. Zo zorgen we ervoor dat je woning niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed geïsoleerd is.

Betrouwbaarheid en vakmanschap

Ons team heeft jarenlange ervaring in isolatie, en dat merk je

Maatwerk

We benaderen elk project individueel, met oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen, woning en behoeften.

Duurzaam en energie-efficiënt

Onze isolatieoplossingen verlagen je energiekosten en dragen bij aan een duurzamere wereld

Transparantie en betrouwbaarheid

De fundering van onze aanpak? Efficiënte en heldere communicatie en betrouwbare service, waarbij we je op de hoogte houden van elke stap in het proces.

Onze isolatieoplossingen verlagen je energiekosten iq solutions
17132

Jouw lokale isolatie-expert uit Gent

Ja, natuurlijk komen we ook tot in Antwerpen: we isoleren woningen in heel Vlaanderen, en passen onze aanpak steeds aan op basis van de lokale klimaatomstandigheden en omgeving om zo het beste resultaat te garanderen.  

We isoleren van start tot finish

Klaar voor een hogere isolatiegraad? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via ons online formulier, en we nemen alle zorgen voor je over. We bezorgen je een eerste offerte, contacteren je en komen op bezoek. Nadien presenteren we je de beste oplossingen voor jouw isolatieproject. Je ontvangt een gedetailleerde prijsofferte via e-mail. Akkoord? Dan stellen we samen een planning op en voeren we ze tot in de puntjes uit, volledig afgestemd op jouw voorkeuren en behoeften.